Toimipisteet

Meillä on lastensuojeluyksiköitä Pohjois-Suomessa Siikajoella, Keski-Suomessa Suolahdella ja Vehniällä sekä Etelä-Suomessa Hämeenlinnassa ja Hausjärvellä.

 

Siikajoen nuorisokoti

14-paikkainen lastensuojelun sijaishuollon yksikkö, joka tarjoaa interventioita kriisissä oleville alle 18-vuotiaille lapsille.

&
&
&

Lastenkoti Lähde

7-paikkainen lastenkoti traumataustaisille, alle 18-vuotiaille lapsille. Turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä tarjoamme lapsille yksilöllisen tuen.

&

Riihilähde

14-paikkainen erityistason lastenkoti, jossa on kaksi eri yksikköä: Kide on tarkoitettu 7-12-vuotiaille ja Säde 10-17-vuotiaille lapsille, joilla on erilaisia erityistarpeita ja haasteita.

Pienkoti Mäntyrinne

Olemme 7-paikkainen Suolahden taajamassa sijaitseva 6-17 -vuotiaille kodin ulkopuolelle sijoitetuille lapsille tarkoitettu perustason lastensuojeluyksikkö.

&
&
&

Vihtorinlahden pienkoti

Olemme 7-paikkainen lastensuojelun perustason lastensuojeluyksikkö, joka tarjoaa kodinomaisen ympäristön sekä monipuolista ja pitkäaikaista tukea kehityksen ja kasvun turvaamiseen kodin ulkopuolelle sijoitetuille 6-17 -vuotiaille lapsille.

Olemme osa Kaariaa:

Tietoa toimipisteistä

Jokainen kohtaaminen on tärkeä ja jokainen kohtaaminen jättää jäljen. Kaaria haluaa varmistaa, että lapsi ja nuori saa kasvaa ja kehittyä turvallisessa vuorovaikutuksessa. Jokainen Kaarian työntekijä kohtaa lapsen ja nuoren yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti ja työskentelee tavoitteellisesti lasten ja nuorten paremman tulevaisuuden eteen.