Avoin hakemus

Etkö löytänyt juuri sinulle sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme? Ei hätää! Arvostamme aina uusia näkökulmia ja osaajia, joten voit lähettää avoimen hakemuksesi ja ansioluettelosi meille osoitteeseen miika.mielityinen@lastensuojelukaaria.fi. Kerro meille, millaisia mahdollisuuksia etsit ja miten voit tuoda lisäarvoa tiimillemme.

Lisätietoa meistä

Haluamme tarjota jokaiselle lapselle eväät riittävän hyvään elämään
Jokainen kohtaaminen on tärkeä, ja jokainen kohtaaminen jättää jäljen. Kaariassa haluamme varmistaa, että lapsi saa kasvaa ja kehittyä turvallisessa vuorovaikutuksessa lastenkodin henkilökunnan kanssa. Työntekijät kohtaavat lapsen yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti ja työskentelevät tavoitteellisesti lasten tulevaisuuden eteen.

Arvostamme arkea! Toiminnassamme tärkeintä on selkeä ja turvallinen arki ja sitä kautta jokaisella Kaariaan sijoitetulla lapsella on oikeus sekä mahdollisuus riittävän hyvään elämään. Lastenkotiin mahtuu jokaisen lapsen omannäköinen ja yksilöllinen arki.

Kotimainen sosiaalialan toimija
Kaaria on pieni ja juuri siksi ihmisen kokoinen toimija vaikuttamaan suuriin asioihin ja luomaan uutta, kestävämpää arkea lastensuojeluun. Kaaria näkee lastensuojelun kipupisteet ja haluaa olla edelläkävijänä löytämässä niihin uusia toimintamalleja.

Kaaria Oy on kotimainen sosiaalialan toimija, jolla on vankka kokemus alalta. Kaarian lastensuojeluyksiköiden työntekijät ja vastuuhenkilöt ovat kokeneita ja vahvoja alan ammattilaisia.