Ohjaaja lastensuojeluun, Hausjärvelle

Arvostamme arkea ja turvallisia kohtaamisia, jotka kasvattavat hyvää!

Sinä sosiaali- tai terveysalan osaaja, tule osaavaan ja mukavaan työyhteisöömme rakentamaan lapsille hyvää ja turvallista arkea. Meillä työssä tärkeää on päästä oppimaan ja kehittymään, mutta työyhteisö on se, mikä saa viihtymään.

Etsimme Riihilähteen lastenkotikokonaisuuteen erityislastenkoti Kiteeseen sijaishuollon ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Support House Oy:n Riihilähde on kahden erityistason lastenkodin kokonaisuus, joka tarjoaa siajishuoltoa traumataustaisille 7-17-vuotiaille lapsille. Support House Oy on osa Kaariaa.

Ohjaajan toimenkuvaan kuuluvat lasten päivittäinen ohjaaminen, kasvatus ja hoito. Työ pohjautuu kohtaamiseen ja turvallisen arjen rakentamiseen. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Pääset työssäsi hyödyntämään vahvuuksiasi ja osaamistasi ja kehittämään yksikön arkea muun tiimin kanssa. Työtä tehdään yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa sekä yhteistyössä eri verkostojen kanssa.

Tarjoamme sinulle

 • laadukkaan työohjauksen ja läsnä olevan esihenkilöstön
 • hyvän työilmapiirin ja osaavan työyhteisön, jossa saat omana itsenäsi tuen ja luottamuksen työllesi
 • koulutusmyönteisen työpaikan ja ammattitaitoisen taustaorganisaation
 • laajan työterveyshuollon
 • Smartum- edun (liikunta, kulttuuri ja hyvinvointi)
 • palkan, joka on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen G24 palkkatasoa vastaava (2557,85€ – 2891,35€)
 • mahdollisuuden henkilökohtaiseen lisään, mikäli sinulla on erityisosaamista

Odotamme sinulta

 • sosiaali-, -terveys tai -kasvatusalan ammattikorkeakoulututkintoa
 • ajokorttia
 • lämmintä ja ratkaisukeskeistä työotetta
 • monipuolisia vuorovaikutustaitoja
 • tiimityöskentelytaitoja ja reipasta oma-aloitteisuutta

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme työn aloituksesta heti, kun tehtävään sopiva henkilö löytyy. Työsuhde täytetään toistaiseksi voimassa olevana ja työ on kokoaikatyötä. Tehtävässä käytettävä koeaika on 6 kk.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§:n 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Edellytämme työntekijöiltämme hyväksyttyä lääkärintodistusta terveydentilasta. Palveluntuottajana tarkistamme myös tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä rekisteristä (Terhikki/Suosikki).

Jos herää kysyttävää, kysy rohkeasti lisää tehtävästä yksikön johtajalta:
Katja Ruotsalainen p. 0504111214

Lue lisää Kaariasta ja Riihilähteestä:  https://www.lastensuojelukaaria.fi/

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.5.2024 mennessä osoitteeseen katja.ruotsalainen@lastensuojelukaaria.fi.

Miksi Kaaria?

Kaaria Oy on kotimainen sosiaalialan toimija, jolla on vankka kokemus alalta. Kaarian lastensuojeluyksiköiden työntekijät ja vastuuhenkilöt ovat kokeneita ja vahvoja alan ammattilaisia. Kaaria on pieni ja juuri siksi ihmisen kokoinen toimija vaikuttamaan suuriin asioihin ja luomaan uutta, kestävämpää arkea lastensuojeluun. Kaaria näkee lastensuojelun kipupisteet ja haluaa olla edelläkävijänä löytämässä niihin uusia toimintamalleja. Kaarialla on lastensuojelun yksiköitä Pohjois-Pohjanmaalla Siikajoella, Keski-Suomessa Äänekoskella ja Laukaassa sekä Kanta-Hämeessä Hausjärvellä ja Hämeenlinnassa.

Jokainen kohtaaminen on tärkeä, ja jokainen kohtaaminen jättää jäljen. Kaariassa haluamme varmistaa, että lapsi saa kasvaa ja kehittyä turvallisessa vuorovaikutuksessa lastenkodin henkilökunnan kanssa. Työntekijät kohtaavat lapsen yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti ja työskentelevät tavoitteellisesti lasten tulevaisuuden eteen.